eFeN2013SportPont Program

SportPont Program

A SportPont Program és a Metropol bemutatja

SportPont Fesztivál

Idén már 3. alkalommal kerül megrendezésre a SportPont Program Road Showja, ami a SportPont Fesztivál nevet viseli. Áprilisban több helyszínen egy-egy egész napon keresztül (8-18 óra között) több, mint 40 sportág az easytől az extrémig a viccestől a brutálig: kviddics, strandkidobós, mobiltelefon-hajítás, csaj/pasi cipelés, falmászás, sörpingpong, szkander, party kick-box, és megannyi érdekesebbnél érdekesebb programmal találkozhattok! És hogy miért érdemes sportolni? Egy kis összefoglalót olvashattok alább a SportPONT-okról, és magáról a rendszerről! Ne feledjétek! Találkozzunk az egyes állomásokon!
A program fővédnöke: Kovács Antal
Védnökei: Szilágyi Áron, Risztov Éva, Cseh László, Joó Abigél és Sors Tamás
Az EKF-re jársz? Akkor április 23-án pont ott a helyed!
Egy nap a kezdőknek, haladóknak, visszafejlődőknek és a vágtatóknak!
Regisztrálj és gyűjtsd a SportPONT-okat értékes ajándékokért!

1. REGISZTRÁLJ a sportpont.hu oldalon!
2. SPORTOLJ!
3. VEDD át az AJÁNDÉKOD!

Mi az a SportPONT?
Egy sport = egy pont. Összesen 10 pontot lehet szerezni úgy, hogy az egy állomáson megszerezhető maximális pontok száma 4 pont.

A SPORT-tal csak NYERHETSZ!

Ki ne álmodna lapos hasról, feszes fenékről, szép formás izmokról? Ezekhez pedig nem kellenek csodaszerek, vagy épp drága alakformáló kezelések, elég, ha sportolsz! Egyedül nehezebb, de nem lehetetlen, csapatban ösztönzőbb, a rendszerességgel pedig látványos eredményeket lehet elérni úgy, hogy mellette ne koplalj. A kialakult edzésterved mellett a SportPont Program segít a sportesemények felderítésében, így akár egy szép napsütéses tavaszi délutánt sem kell többé a négy fal között programok nélkül töltened!

És hogy miért érdemes eljönni? Mert a jobb közérzet mellett a SportPONT gyűjtésbe bekapcsolódva több mint 13.000 ajándék talál újabb ösztönzésként gazdára! Sőt, a SportPONT gyűjtők között most olyan értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek, mint egy okostelefon, egy táblagép és egy külföldi utazás!

Ezen felül, azok, akik részt vesznek a SportPont Fesztivál regionális állmásain, és dobogós helyen végeznek a DIÁKHITEL kispályás labdarúgás-, a 33 kosárlabda-, a HORALKY mix röplabdában EFOTT hetijegyet, az egyetemi kviddics ligások pedig EFOTT napijegyet nyernek, és a lehetőséget, hogy részt vegyenek a SportPont Program országos döntőjén, 2013.06.25-30. között az EFOTT Fesztiválon, Zánkán!
Van kérdés?

http://www.facebook.com/sportPONTprogram

Állomások?
04.19., Budapest (BCE-BME-ELTE, ELTE és BME Sporttelep)
04.17., Győr (SZE Napok, SZE Sportpályák)
04.23., Eger (EFEN, Leányka úti Campus)
04.24., Pécs (PEN, Bőrgyár)
04.25., Szeged (SZTE TTK Sportnap, Hattyas Sporttelep)
05.15., Nyíregyháza (NYF, FŐHE)

Lemaradtál az egyes eseményekről, de érdekel a pontgyűjtés? Látogasd meg a sportpont.hu oldalt, regisztrálj, és lesd meg, hova érdemes még kilátogatnod a vonzáskörzetedben extra pontokért cserébe!

Pont itt az ideje sportolni, nem? :)

Na, de mi az SPP?
A SportPont Program rövidítése, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS, www.mefs.hu) és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK, www.hook.hu) által közösen szervezett országos egyetemi sport- és egészséges életmód népszerűsítő kampánya, mely a Hajós Alfréd terv részét képezi. A SportPont Program elsődleges célja azon hallgatók megszólítása egy mozgásra ösztönző jutalmazási rendszer segítségével, akik nem sportolnak rendszeresen, vagy eddig egyáltalán nem foglalkoztak a sport témájával. A program látványosan, négy év alatt a kétszeresére kívánja növelni a rendszeresen sportoló hallgatók számát.